A hajbeültetés ára

Férfi hajbeültetés árak a HairPalace klinikán

A HairPalace klinikánál versenyképes férfi hajbeültetés árakat kínálunk, a kiváló szolgáltatás és eredmény biztosítása mellett.

Egy FUE hajbeültetés ára elsősorban a pontos hajszálszámtól függ, ezért elengedhetetlen az állapotfelmérés, melyet ingyenesen biztosítunk.

A beültetendő terület nagysága, illetve a haj sűrűsége és minősége mellett azt is figyelembe vesszük, hogy Önnek mik az elvárásai a kezeléssel kapcsolatban.

Az állapotfelmérést követően hajszálszám ismeretében orvosaink elkészítik a részletes kezelési tervet.

Így Ön a kimondottan az igényeinek megfelelő árajánlat és kezelési csomag ismeretében dönthet a hajbeültetésével kapcsolatban.

Hajszálszám Hajbeültetés ár AKCIÓS ÁR
2000 776,000 Ft 698,400 Ft
3000 887,000 Ft 798,300 Ft
4000 999,000 Ft 899,100 Ft
5000 1,110,000 Ft 999,000 Ft

*Az árak tartalmazzák a 27% áfát.

Kérjen árajánlatot!

Kezelési csomagjaink előnyei:

 • TERMÉSZETES EREDMÉNYT érhet el KEDVEZŐ ÁRON, anélkül, hogy kompromisszumokat kötne a MINŐSÉG rovására.
 • Hajszálban határozzuk meg a természetes sűrűség eléréséhez szükséges hajmennyiséget.
 • Ez nagyobb pontosságot biztosít a graft szám alapú kezelési tervekhez képest. Minden esetben a kopaszság mértékének megfelelő csomagot ajánlunk.
 • Minden páciensnek másra van szüksége, minden eset egyedi.

 

Mit tartalmaz a FUE hajbeültetés ára?

A HairPalace Hajbeültető Klinika elkötelezett az átlátható, professzionális és hatékony kezelés iránt.

Kizárólag a csúcstechnológiájú FUE2 SafeSystem hajbeültető eljárást alkalmazzuk az időtálló, természetes eredmény elérése érdekében.

Kivételes, költséghatékony kezelési csomagokat ajánlunk pácienseinknek akik újra fiatalos, természetes hajvonalra vágynak. 

Mit kap még a pénzéért a FUE2 SafeSystem kezelés mellett?

Hajbeültetés Klinika – HairPalace kezelési csomag tartalma:

 • Kezelés előtti konzultáció

  A kezelőorvos a műtét megkezdése előtt újra részletesen átbeszéli Önnel a kezeléssel kapcsolatos elvárásait, a kezelés menetét, és a fontos tudnivalókat, illetve írásban is megkapja a műtéti dokumentumokat. A műtétet megelőző hajanalízis ára teljesen ingyenes az első alkalommal. 

 • Fizetés

  A FUE haijbeültetés ára a kezelés napján kerül kifizetésre, közvetlenül a műtét megkezdése előtt. Nincsenek rejtett költségek. Készpénzes és kártyás fizetésre is lehetőség van.

 • Átfogó kezelési csomag

  A csomagban foglalt hajmennyiséget a FUE2 SafeSystem technikával ültetjük át a legjobb eredmény elérése érdekében. Emellett a biztosítjuk a műtéti ruházatot, a gyógyszercsomagot és a kétfogásos ebédet a kezelési napokon.

 • Garancia

  A kezelés végén írásos garanciát adunk. Ennek értelmében ha a beültetett hajak kevesebb mint 80%-a nő ki, a hiányzó hajmennyiséget INGYEN PÓTOLJUK.

 • Műtét utáni kezelés

  A hajbeültetés végeztével írásban is megkapja a kezelés utáni tudnivalókat. Emellett biztosítjuk a kezelést követő első hétben szükséges gyógyszereket és fiziológiás sóoldatot. A kezelést követő 1 évben kontrollok során követjük majd nyomon a gyógyulást és a hajak növekedését, illetve csapatunk bármikor a rendelkezésére áll.

Mennyi a hajanalízis ára? 

A műtét lefoglalását megelőzően lehetősége van egy ingyenes hajanalízisre melyet elvégezhet online vagy szemelyesen a klnikánkon. Itt lehetősége nyíilik kérdezni orvosunktól és mélyebb képet kapni a teljes kezelésről.

A konzultáció körülbelül 30 percet vesz igénybé, mely során részletesen megvizsgáljuk jelenleig hajhullásának mértékét és megállapítjuk az elérhető eredményt ileltve a pontos kezelési költséget. 

Mit NEM tartalmaz a csomag?

Bár átfogó FUE2 hajbeültető csomagokat ajánlunk, a vérvétel NEM képezi kezelési csomagjaink részét.

Kérjük, vegye figyelembe a következőket:

 • Vérvétel

  A kezelés előtt 3 hónapnál nem régebbi hajhulás vérvétel eredmények bemutatására van szükség. A kért vizsgálatokat a páciensek többsége maga intézi, de igény esetén partner laborunkban tudunk időpontot biztosítani a tesztek elvégzésére.

  Tudnivalók a vérvétel csomagról:

  • Tartalmazza az összes szükséges vizsgálatot.
  • Az eredményeket 12 órán belül közvetlenül nekünk küldik el.
  • A vérvétel csomagot pácienseink a kezelés napján fizetik ki a klinikánkon, a műtét megkezdése előtt.
  • A vérvétel éhgyomorra történik, ezért hétköznap reggel 7:30 és 9:00 közötti időpontot tudunk biztosítani.

Kérjen kezelési tervet!

Hány graftra van szükség?

A FUE kezelés során átültetett graftok száma a hajhullás mértékétől függ.

A kezelés szempontjából nem fontos melyik terület érintett – akár jelentősen hátrahúzódott hajvonalról, akár megritkult fejtetőről van szó, klinikánk a hajhullás bármely szakaszában megtalálja Önnek a megfelelő megoldást.

hajbeültetés ár

Egyes enyhébb esetekben 1000-2000 hajszál is elég lehet, míg a kiterjedtebb kopaszodás általában 4000-5000 hajszálat igényel.

Klinikánkon hajszálban számolunk annak érdekében, hogy minél pontosabban érhessük el a megfelelő sűrűséget.

Szakértőink egy személyes állapotfelmérést és konzultációt követően személyre szabott kezelési tervet készítenek Önnek.

Milyen tényezők befolyásolják a férfi hajbeültetés árak alakulását?

Számos tényező befolyásolja azt, hogy mennyibe kerül a hajbeültetés.

Természetesen minél több hajról van szó, annál magasabb az ár; 5000 haj átültetése sokkal több munkát és időt jelent, ami megnöveli a költségeket.

Emellett az ár szempontjából sem mindegy, hogy milyen technikával és milyen körülmények között kerülnek a hajak átültetésre.

Az általunk használt FUE2 SafeSystem egy innovatív hajbeültető eszköz, mely nagyfokú precizitást és biztonságot ad, miközben minimalizálja a hajak megsértésének lehetőségét.

Műtőink kialakításakor a világszínvonalú eszközpark kiépítése mellett nagy hangsúlyt fektettünk a teljes kényelem megteremtésére, hogy a pácienseink számára minél elviselhetőbbé tegyük a hosszú kezeléseket.

A kezelés tárgyi feltételei mellett nem szabad megfeledkeznünk az orvosokról sem. 

Szépészeti beavatkozásról lévén szó, a megfelelő képzettség és tapasztalat elengedhetetlen az esztétikus eredmény eléréséhez. 

A HairPalace Klinika orvosai széleskörű képzettséggel rendelkeznek, és több éves tapasztalattal alkalmazzák az általunk használt forradalmi technológiát.

Orvosok HairPalace

A HairPalace-nál a legjobb ellátásra és eredményre számíthat; büszkék vagyunk a versenyképes árainkra, és kiemelkedő színvonalunkra.

Hajbeültetési csomagjaink a műtéti költségek mellett tartalmazzák a műtéti ruházatot, a gyógyszercsomagot és a kezelést követő utógondozást. Tehát röviden: a legjobb kezekben lesz a teljes folyamat során.

Melyik hajbeültetési technikát használjuk és javasoljuk?

FUE2 SafeSystem technika = 90-95% siker arány + maximális sűrűség

A hagyományos FUE eljárás továbbfejlesztett változata Dr. James Harris nevéhez fűződik, aki az amerikai HSC Colorado klinika tulajdonosa.

A FUE2 kezelés során egy speciális eszközt, a SafeScribe-ot  használjuk a graftok kinyeréséhez, ami gyakorlatilag egy miniatűr, lekerekített végű fúró.

A lekerekített SafeScribe fúrónak köszönhetően, a hagyományos FUE eljárástól eltérően, nem ejtünk mély bemetszéseket, így a hajszálegységek megsértése szinte teljesen kizárt.

Ezért az átültetett hajak akár 95-100%-a kinő a hajbeültetés után!!!

Hair transplantation references - HairPalace

A SafeScribe fúró emellett rendelkezik egy mélység-szabályzó rendszerrel, amely megakadályozza, hogy az orvos véletlenül mélyebben fúrjon a bőrbe, minimalizálva az apró sebek mélységét.

Ennek a rendszernek köszönhetően a gyógyulási idő a felére csökken a hagyományos FUE eljáráshoz képest.

A donor terület pedig látható hegek nélkül gyógyul a műtétet követően.

 

Összegzés

A HairPalace klinikán az elérhető legmodernebb hajbeültető technikát, a FUE2 SafeSystem módszert alkalmazzuk. 

Kiváló felszereltségű műtőinkben, magasan képzett, tapasztalt orvosok gondoskodnak arról, hogy minden kezelés során a legbiztonságosabban érhessük el a legjobb eredményt. 

Kezelési csomagjaink teljeskörű, exkluzív szolgáltatást biztosítanak, így nem kell aggódnia rejtett költségek miatt; a kezelés napján pedig kártyás és készpénzes fizetésre is lehetőség van.

Ezzel részletes posztunk végére értünk, de ha lennének még kérdései a hajbeültetésről a HairPalace-nál, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot

Az állapotfelmérés és az árajánlat készítése teljesen ingyenes; boldogan segítünk Önnek a megfelelő megoldás megtalálásában!

Kérjen kezelési tervet!