Hajbeültetés Eredmények

Hajbeültetés előtte-utána képek

Budapesti klinikánk kizárólag a hajbeültetésre specializálódott, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Orvosaink több újítást is bevezettek ezen a szakterületen a műtétek sikerének növelése érdekében.

Szakértőink több mint 1000 hajbeültetést végeztek már el, melyek kiváló eredményeket hoztak magyar, angol, és francia pácienseink számára.

Dávid hajbeültetés előtte-utána képeiHair Transplant Surgery

Dávid a 20-as éveiben kezdte elveszíteni a haját. Az évek során 3 hajbeültető műtétet végeztünk el, hogy helyreállítsuk a hajvonalat és a hajsűrűséget.

Nagyon boldog vagyok az eredménnyel, nem is számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. Hatalmas önbizalmat adott.”

Esettanulmány


Regis hajbeültetés előtte-utána fotói

Regis before after hairtransplant

Regis esetében 4000 hajszálat ültettünk át a dús és természetes hajvonal eléréséhez. 12 hónappal a hajbeültetés után már teljes volt az eredmény, Regis pedig 6 évvel fiatalabbnak tűnt!

Esettanulmány


Miklós – hajbeültetés előtte-utána képek

“A HairPalace eredményei önmagukért beszélnek, és ez még csak az első kezelésem volt a javasolt kettőből. Nem is lehetnék boldogabb. Új embernek érzem magam és újra a valódi énem néz vissza rám a tükörből.

Esettanulmány


Bartlomiej hajbeültetés előtte-utána képei

Bartlomiej 2017-ben esett át klinikánkon a hajbeültetésen. 6397 hajszálat ültettünk be, hogy elérhessük azt a hajvonalat, amelyet szeretett volna. A kezelés után a hajszálak az elvárt mennyiségben nőttek ki –  a FUE segítségével a beültetett hajszálak akár 90-95%-a kinő!

Esettanulmány


Csaba eredménye – hajbeültetés előtte-utána képek

A 2 napos kezelés alatt 6000 hajszálat ültettünk át Csaba esetében. A műtét során feltöltöttük az elülső zónát és kiéptettük a hajvonalat, melyet a korábbi években elvesztett. Csaba hajbeültetés eredménye is igazolja, hogy mennyire látványos változás érhető el a kezeléssel!

Esettanulmány


Ezra hajbeültetés előtte-utána képei

Ezra számára 5057 hajszálat ültettünk be a FUE2 SafeSystem technika segítségével itt, a HairPalace klinikán. Erre a hajszálszámra volt szükség ahhoz, hogy helyreállítsuk a hajsűrűséget a teljes fejtetőn. Egy évvel a műtét után Ezra boldog volt, hogy visszanyerte az egységes hajsűrűséget és a fiatalos külsejét!

Esettanulmány


Hajbeültetés előtte-utána – Stuart fotói

Négy évvel az általunk elvégzett kezelés előtt Stuartnak már volt egy FUT hajbeültetése. A második kezelése során szerette volna, ha minimálisan korrigáljuk a hajvonalát, és feltöltjük a homlok feletti háromszögeket. Az utolsó kontrollra Stuart elégedett volt az elért eredménnyel – a képein egy határozott hajvonalat és magas denzitást láthatunk a beültetett területen!

Esettanulmány


Ferenc hajbeültetés előtte-utána képei

Páciensünk esetében 6097 hajszál átültetésére volt szükség. A hajszálegységek többségét a fejtető elülső területeire ültettük, hogy megfelelő sűrűséggel építhessük ki a hajvonalat. Emellett pedig egy kisebb hajszálszámmal növeltük a denzitást a fejtető hátsó részén.

Ferenc azóta már visszatért hozzánk egy második kezelésre is, hogy befejezhessük a kezelést a fejtető hátsó részén és elérjük azt az eredményt amelyre vágyott.

Ezek a fantasztikus hajbeültetés eredmények jól példázzák a hajbeültető műtétel hatékonyságát. A hajbeültetés tartós megoldást jelent a hajhullás okozta problémákra, mellyel nem csak a haj sűrűsége, hanem az önbizalom is visszanyerhető.

Esettanulmány


János hajbeültetés előtte-utána fotói

János hajbeültetését 2018. április 7-8-án végeztük el 6036 hajszállal. A hajszálak nagyszerű arányban kinőttek, magas hajsűrűséget és természetes fedést biztosítva.

Esettanulmány

 

Az Ön haja is egyre ritkább és ritkább? Szeretné visszanyerni korábbi természetes külsejét?

A hajbeültetés a legjobb módszer a haj sűrűségének helyreállítására. A FUE Safe System módszernek köszönhetően pácienseink egyedi igényeinek megfelelő, természetes hatású eredmények érhetőek el.

 

Hajbeültetés előtte-utána – Jessy fotói

Esettanulmány


Tamás hajbeültetés előtte-utána fotói

Tamásnak 2 hajbeültető műtéte volt itt, a HairPalace klinikán. Az első műtét során 4402 hajszállal kiépítettük a hajvonalat és a frontális zónát.

A második kezeléssel pedig folytattuk a beültetést a fejtető hátsó részén, ahol 2581 hajszállal növeltük a sűrűséget.  Egy évvel a második műtét után elégedett volt a hajbeültetés eredményével és az elért fedéssel!

Esettanulmány


Szabolcs hajbeültetés előtte-utána képei

Szabolcs esetében szakértőink 5056 hajszálat ültettek át az elülső zónába, hogy egységes legyen a hajsűrűség a fejtető teljes területén. A hajszálegységeket egyesével ültették be a megfelelő helyre, vigyázva, nehogy a kezelés során  megsértsék a területen lévő hajszálakat.

Esettanulmány


Cyril hajbeültetés előtte-utána fotói

Cyril még 2014-ben keresett fel bennünket. 2 évvel korábban már átesett egy FUT hajbeültetésen egy másik klinikán, azonban nem volt maradéktalanul boldog az elért eredménnyel.
Esetében 6000 hajszálat ültettünk át főként a hajvonalhoz, hogy elérhessük azt a végeredményt, amit szeretett volna. Egy évvel a műtét után örömmel hallottuk, hogy Cyril ezúttal teljesen elégedett a hajbeültetés eredményével.

Esettanulmány


Hajbeültetés eredmény – Jerome előtte-utána fotói

Jerome célja a homlok fölötti háromszögek feltöltése és az évek során hátrahúzódott  hajvonal helyreállítása volt. Összesen 6342 hajszálat ültettünk át, mellyel kialakítottuk az arcához illő, dús hajvonalat.

Esettanulmány


Kristóf hajbeültetés előtte-utána fotói


Tekintse meg a hajbeültetés előtt és után készült képeket, és győződjön meg a hajbeültetés hatékonyságáról és arról, hogy mennyire természetes eredmények érhetőek el.

Kristóf esetében 2447 hajszállal korrigáltuk a hajvonalat. Nem bánta meg a döntését – egy évvel a műtét után már olyan természetes és dús volt a hajvonala, amilyenről álmodott!

Esettanulmány


Hajbeültetés eredmény – Tamás előtte-utána képei

Tamás esetében a hajhullás kimondottan az elülső területet érintette. A bal oldali fotón láthatjuk, hogy a front középső részein még volt néhány hajszál, azonban  két oldalt a hajvonal jelentősen kikopott.  A jobb oldali képet már a kezelést követő utolsó, 1 éves kontrollon készítettük:  a 6386 beültetett hajszállal remek fedést és természetes megjelenést értünk el!

Esettanulmány


János hajbeültetés előtte-utána fotói

János kezeését 2019-ben végeztük, 6024 hajszálat ültettünk át. Az utolsó kontrollvizsgálaton láthattuk, hogy a hajszálak remek arányban kinőttek, megfelelő fedést és természetes eredményt biztosítva.

Esettanulmány