Hajbeültetés előtt és után: elképesztő eredmények!

Hajbeültetés előtte-utána képek

Budapesti klinikánk kizárólag a hajbeültetésre specializálódott, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Orvosaink több újítást is bevezettek ezen a szakterületen a műtétek sikerének növelése érdekében.

Szakértőink több mint 5500 hajbeültetést végeztek már el, melyek kiváló eredményeket hoztak magyar, angol, és francia pácienseink számára.

Dávid hajbeültetés előtte-utána képei

Norwood V

Dávid a 20-as éveiben kezdte elveszíteni a haját. Az évek során 3 hajbeültető műtétet végeztünk el, hogy helyreállítsuk a hajvonalat és a hajsűrűséget.

Nagyon boldog vagyok az eredménnyel, nem is számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. Hatalmas önbizalmat adott.”

Esettanulmány


Regis hajbeültetés előtte-utána fotói

Norwood IIIA

Regis esetében 4000 hajszálat ültettünk át a dús és természetes hajvonal eléréséhez. 12 hónappal a hajbeültetés után már teljes volt az eredmény, Regis pedig 6 évvel fiatalabbnak tűnt!

Esettanulmány


Miklós – hajbeültetés előtte-utána képek

Norwood IVA

„A HairPalace eredményei önmagukért beszélnek, és ez még csak az első kezelésem volt a javasolt kettőből. Nem is lehetnék boldogabb. Új embernek érzem magam és újra a valódi énem néz vissza rám a tükörből.

Esettanulmány


Bartlomiej hajbeültetés előtte-utána képei

Norwood III

Bartlomiej 2017-ben esett át klinikánkon a hajbeültetésen. 6397 hajszálat ültettünk be, hogy elérhessük azt a hajvonalat, amelyet szeretett volna. A kezelés után a hajszálak az elvárt mennyiségben nőttek ki –  a FUE segítségével a beültetett hajszálak akár 90-95%-a kinő!

Esettanulmány


Csaba eredménye – hajbeültetés előtte-utána képek

Norwood III

A 2 napos kezelés alatt 6000 hajszálat ültettünk át Csaba esetében. A műtét során feltöltöttük az elülső zónát és kiépítettük a hajvonalat, melyet a korábbi években elvesztett. Csaba hajbeültetés eredménye is igazolja, hogy mennyire látványos változás érhető el a kezeléssel!

Esettanulmány


Ezra hajbeültetés előtte-utána képei

Norwood IV

Ezra számára 5057 hajszálat ültettünk be a FUE2 SafeSystem technika segítségével itt, a HairPalace klinikán. Erre a hajszálszámra volt szükség ahhoz, hogy helyreállítsuk a hajsűrűséget a teljes fejtetőn. Egy évvel a műtét után Ezra boldog volt, hogy visszanyerte az egységes hajsűrűséget és a fiatalos külsejét!

Esettanulmány


Hajbeültetés előtte-utána – Stuart fotói

Norwood II

Négy évvel az általunk elvégzett kezelés előtt Stuartnak már volt egy FUT hajbeültetése. A második kezelése során szerette volna, ha minimálisan korrigáljuk a hajvonalát, és feltöltjük a homlok feletti háromszögeket. Az utolsó kontrollra Stuart elégedett volt az elért eredménnyel – a képein egy határozott hajvonalat és magas denzitást láthatunk a beültetett területen!

Esettanulmány


Ferenc hajbeültetés előtte-utána képei

Norwood IVa

Páciensünk esetében 6097 hajszál átültetésére volt szükség. A hajszálegységek többségét a fejtető elülső területeire ültettük, hogy megfelelő sűrűséggel építhessük ki a hajvonalat. Emellett pedig egy kisebb hajszálszámmal növeltük a denzitást a fejtető hátsó részén.

Ferenc azóta már visszatért hozzánk egy második kezelésre is, hogy befejezhessük a kezelést a fejtető hátsó részén és elérjük azt az eredményt amelyre vágyott.

Ezek a fantasztikus hajbeültetés eredmények jól példázzák a hajbeültető műtétel hatékonyságát. A hajbeültetés tartós megoldást jelent a hajhullás okozta problémákra, mellyel nem csak a haj sűrűsége, hanem az önbizalom is visszanyerhető.

Esettanulmány


János hajbeültetés előtte-utána fotói

Norwood IIIvertex

János hajbeültetését 2018. április 7-8-án végeztük el 6036 hajszállal. A hajszálak nagyszerű arányban kinőttek, magas hajsűrűséget és természetes fedést biztosítva.

Esettanulmány

Az Ön haja is egyre ritkább és ritkább? Szeretné visszanyerni korábbi természetes külsejét?

A hajbeültetés a legjobb módszer a haj sűrűségének helyreállítására. A FUE Safe System módszernek köszönhetően pácienseink egyedi igényeinek megfelelő, természetes hatású eredmények érhetőek el.

Hajbeültetés előtte-utána – Jessy fotói

Norwood IVa

Jessy célja az volt, hogy visszanyerje eredeti hajvonalát. 2 napos kezelésünkön 5174 hajszállal bővítettük az említett részt. Az eredmény magáért beszél – páciensünk fiatalabbnak és magabiztosabbnak tűnik, mint előtte!

Esettanulmány


Tamás hajbeültetés előtte-utána fotói

Norwood V

Tamásnak 2 hajbeültető műtéte volt itt, a HairPalace klinikán. Az első műtét során 4402 hajszállal kiépítettük a hajvonalat és a frontális zónát.

A második kezeléssel pedig folytattuk a beültetést a fejtető hátsó részén, ahol 2581 hajszállal növeltük a sűrűséget.  Egy évvel a második műtét után elégedett volt a hajbeültetés eredményével és az elért fedéssel!

Esettanulmány


Szabolcs hajbeültetés előtte-utána képei

Norwood IIIvertex

Szabolcs esetében szakértőink 5056 hajszálat ültettek át az elülső zónába, hogy egységes legyen a hajsűrűség a fejtető teljes területén. A hajszálegységeket egyesével ültették be a megfelelő helyre, vigyázva, nehogy a kezelés során  megsértsék a területen lévő hajszálakat.

Esettanulmány


Cyril hajbeültetés előtte-utána fotói

Norwood IV

Cyril még 2014-ben keresett fel bennünket. 2 évvel korábban már átesett egy FUT hajbeültetésen egy másik klinikán, azonban nem volt maradéktalanul boldog az elért eredménnyel.
Esetében 6000 hajszálat ültettünk át főként a hajvonalhoz, hogy elérhessük azt a végeredményt, amit szeretett volna. Egy évvel a műtét után örömmel hallottuk, hogy Cyril ezúttal teljesen elégedett a hajbeültetés eredményével.

Esettanulmány


Hajbeültetés eredmény – Jerome előtte-utána fotói

Norwood III

Jerome célja a homlok fölötti háromszögek feltöltése és az évek során hátrahúzódott  hajvonal helyreállítása volt. Összesen 6342 hajszálat ültettünk át, mellyel kialakítottuk az arcához illő, dús hajvonalat.

Esettanulmány


Kristóf hajbeültetés előtte-utána fotói

Norwood IIIa

Tekintse meg a hajbeültetés előtt és után készült képeket, és győződjön meg a hajbeültetés hatékonyságáról és arról, hogy mennyire természetes eredmények érhetőek el.

Kristóf esetében 2447 hajszállal korrigáltuk a hajvonalat. Nem bánta meg a döntését – egy évvel a műtét után már olyan természetes és dús volt a hajvonala, amilyenről álmodott!

Esettanulmány


Hajbeültetés eredmény – Tamás előtte-utána képei

Norwood IIIvertex

Tamás esetében a hajhullás kimondottan az elülső területet érintette. A bal oldali fotón láthatjuk, hogy a front középső részein még volt néhány hajszál, azonban  két oldalt a hajvonal jelentősen kikopott.  A jobb oldali képet már a kezelést követő utolsó, 1 éves kontrollon készítettük:  a 6386 beültetett hajszállal remek fedést és természetes megjelenést értünk el!

Esettanulmány


János hajbeültetés előtte-utána fotói

Norwood III-IVa

János kezelését 2019-ben végeztük, 6024 hajszálat ültettünk át. Az utolsó kontrollvizsgálaton láthattuk, hogy a hajszálak remek arányban kinőttek, megfelelő fedést és természetes eredményt biztosítva.

Esettanulmány


Noel hajbeültetése: előtte és utána

Norwood IIIvertex

Noel hajvonalán és vertexén, azaz fejtető hátsó részén is tapasztalt hajhullást. 7316 hajszál beültetésével mindkét területet újra természetesen sűrűvé varázsoltuk.

Esettanulmány


Alex hajbeültetése: előtte és utána

Norwood V

Alex két kezelésünkön is részt vett, hogy visszanyerje hajának fiatalkori dússágát.

„Ahogy az első kezelésnél, úgy a második alkalommal is teljesen elégedett voltam a HairPalace csapatával. A hajbeültetés mellett mindenben a segítségemre voltak itt tartózkodásom ideje alatt.

A teljes átalakulás sosem volt még ilyen egyszerű!”

Esettanulmány


Patrik hajbeültetése: előtte és utána

Norwood IVa 

Patrik természetes hajvonalat és dús front részt szeretett volna elérni, ezért kétszer is ellátogatott klinikánkra hajbeültetés céljából.

Esettanulmány


Xavier hajbeültetése: előtte és utána

Norwood VI

Az évek alatt Xavier fejteteje jelentős kopaszodásnak indult.

Szerencsére dús donorterülete miatt elegendő hajszálat tudtunk kinyerni ahhoz, hogy lépésről képésre helyreállítsuk páciensünk hajának fiatalos sűrűségét.

Esettanulmány


Péter hajbeültetése: előtte és utána

Norwood IIIvertex

Péter főleg vertexen, azaz fejtető hátsó részén tapasztalt kopaszodást. Hajbeültetési módszerünkkel visszanyerhette hajkoronáját.

Esettanulmány


Gaetan hajbeültetése: előtte és utána

Norwood III

A férfias típusú hajhullás gyakran a hajvonalnál kezdődik. Gaetan esetében egy hajbeültetés is elég volt ahhoz, hogy visszaállítsuk természetes hajvonalát.


Augustin hajbeültetése: előtte és utána

Norwood IV     

Augustin megelégelte kopaszodását, és úgy döntött, megteszi az első lépést a dús haj irányába. Hajbeültetésünk után rendkívül elégedett volt a végeredménnyel. Így már bármilyen frizurát vágathat!


Derek hajbeültetése: előtte és utána

Norwood IV   

Dereknek több hajbeültető kezelésre is szüksége volt, hogy elérje a teljes fedést amire vágyott.

Esettanulmány


Nicholas hajbeültetése: előtte és utána

Norwood IV

A férfias típusú hajhullás miatt Nicholas haja ritkulásnak indult a hajvonalán és a fejtetőn. Nem bánta meg, hogy klinikánkat választotta, a végeredményt azóta is elképesztőnek tartja.

„Sokat olvastam a FUE típusú hajbeültetésről és bátran kijelenthetem, ennél jobb ár-érték arányú klinika nem létezik!”


Milán hajbeültetése: előtte és utána

Norwood IV

Maxime véglegesen vissza akarta szerezni az évek során megritkult hajvonalát. Hajbeültetésünknek köszönhetően ez sikerült is. Örömmel tölti el új frizurája!

Esettanulmány


Jeremy hajbeültetése: előtte és utána

Norwood III

Fiatal kora ellenére Jeremy elvesztette eredeti hajvonalát. A FUE2 típusú kezelés segített a visszaszerzésében!


Peter hajbeültetése: előtte és utána

Norwood IV-IVa

A hajhullás Peter fejtetejének szinte egészét érintette. A donorterület kiváló sűrűségének köszönhetően visszanyerhette a megritkult részeket. Elképesztő eredmény!

Esettanulmány


Nicolas hajbeültetése: előtte és utána

Norwood IVa

A hajbeültetés eredményére egy évet kell várni. Nicolas szerint teljesen megéri. A végeredmény az elvárásait is túlszárnyalta.  Természetes és dús eredmény, visszanyert önbizalom!


Hajbeültetés előtt és után: mire lehet számítani?

Milyen tényezők befolyásolják a hajbeültetés eredményét?

Az eredményre számos tényező hatással van.

Természetesen, ha egy képzett, tapasztalt szakemberhez fordulunk, aki a megfelelő technikát alkalmazza, az jelentősen javítja a sikeres hajbeültetés esélyeit.

Ezen kívül vannak olyan tényezők, amelyek minden páciensünk esetében egyediek és hatással vannak arra, milyen eredményre számíthatnak a kezelés után.

Ezek a következőek:

 • a haj minősége
 • a haj természetes sűrűsége
 • a hajhullás mértéke
 • a donor terület kapacitása

Végül hangsúlyoznunk kell a megfelelő utókezelés fontosságát is.

Mivel a beültetés után az új hajszálak érzékennyé válnak, a nyugodt gyógyulási folyamat biztosítása  is segítséget nyújthat. Így a tökélets hajbeültetés eredmény eléréséhez elengedhetetlen az orvos utasításainak és tanácsainak betartása.

Mikor válik láthatóvá az eredmény?

A hajbeültetés végeredménye a műtét után 12-15 hónappal válik teljessé.

Mivel a gyógyulás és a hajak újranövekedése is időt vesz igénybe, a változás mindig fokozatosan történik. Az új hajszálak növekedése általában 4 hónappal a hajbeültetés után kezdődik.

Különböznek az eredmények?

Igen, a hajbeültetés eredménye páciensenként eltér – de ez így természetes.

Először is, változó a hajszálak sűrűsége, külleme és a vastagsága. Emellett a hajhullás mértéke – attól függően, pontosan hány hajszálra van szüksége – szintén minden esetben eltér.

De ami még fontosabb, hogy a donor terület kapacitása sem egységes. A rendelkezésre álló szálak száma befolyásolja a befedhető terület méretét és a beültetett sűrűséget.

Csapatunk célja a lehető legtermészetesebb hajbeültetési eredmény elérése. Emiatt a kezeléseket is személyre szabjuk az egyén állapota és igényei szerint.

Hogyan hozhatja ki a legtöbbet hajbeültetéséből?

Bár a hajbeültetés eredményét vitathatatlan, hogy a műtét minősége befolyásolja, pácienseink emellett számos lépést megtehetnek annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzák ki belőle.

Hogyan készüljünk fel a hajbeültetésre?

Íme néhány tippünk arra, hogyan növeljük a siker esélyét a hajátültetés előtt.

 • Hagyja abba a vitaminok és bizonyos gyógyszerek szedését!
  A vitaminok befolyásolhatják a gyógyulást, a gyógyszerek pedig kölcsönhatásba léphetnek a műtét során alkalmazott gyógyszerekkel. Orvosaink bármikor segítenek, amennyiben kérdése adódik ezzel kapcsolatban.
 • Kerülje a dohányzást és az alkoholfogyasztást!
  A dohányzás és az alkoholfogyasztás lelassíthatja a gyógyulást, így érdemes egy időre megvonnia a hajátültetés előtt.
 • Ne vágassa le a haját!
  Bár a hajnak rövidnek kell lennie a FUE kezeléshez, a legjobb, ha közvetlenül a műtét előtt már nem vágatja le a haját. Így orvosaink még egyszer meg tudják vizsgálni hajának minőségét és az Ön által preferált frizurát.
 • Őrizze fejbőre egészségét!
  Az egészséges fejbőr ideális környezetet biztosít az új hajhagymák megfelelő beágyazódásához, növelve a kezelés sikerét.

Hogyan lehet gyorsítani a gyógyulást a műtét után?

Mivel a FUE2 módszer minimálisan invazív eljárás, így gyors gyógyulást kínál.

Az első héten antibiotikumokat kell szednie, és a kezelt területet tisztán és hidratáltan kell tartania egy steril fiziológiás sóoldattal.

A felszínen lévő apró sebek nagyjából 7-10 nap alatt összezárulnak.

A hajátültetés utáni gyógyulás elősegítése és felgyorsítása érdekében a szakértők számos olyan intézkedést alkalmaznak, melyeket érdemes követni.

Mire kell figyelni a műtét után?

A beültetett területre különös figyelmet kell fordítani a műtét utáni első 3 hétben. A legfontosabb szabályok a következők:

 • Hagyja fedetlenül a fejét!
  Mielőtt teljesen beágyazódnának, a beültetett hajszálak könnyen kieshetnek – akár egy sapka textiljére ragadva is.
 • Hanyagolja az edzést!
  A magas vérnyomás és az izzadás nem segíti a gyógyulási folyamatot.
 • Ne menjen közvetlenül napra!
  Mivel nem takarhatja el a fejbőrét és nem használhat fényvédőt, ez a legjobb módja annak, hogy elkerülje a leégést.
 • Legyen óvatos!
  Ne dörzsölje vagy vakarja meg a fejbőrét. A harmadik hét után érdemes natúr sampont választani a hajmsáshoz.

Összegzés

A hajhullás világszerte több millió férfit érint. Bár ez nem szégyellnivaló, sokan rendkívül traumatikus élményként élik meg. Szerencsére egy hajbeültető műtéttel véglegesen helyre lehet állítani hajunk korábbi, fiatalos dússágát.

A legújabb módszerek már természetes, dús eredményt kínálnak. A siker elérése azonban sokkal többre van szükség a megfelelő technikánál. Orvosa szakértelme és készségei szintén létfontosságúak.

Emellett pedig számos dolgot megtehet annak érdekében, hogy elérje az Ön számára legmegfelelőbb eredményt.

A műtét előtt mindig azt javasoljuk, hogy ápolják fejbőrüket megfelelően. Így a fejbőre optimális környezetet biztosít majd az újonnan beültetett hajszálak számára. Az egészséges életmód mindig előnyös, de a dohányzástól és az alkoholtól való tartózkodás tovább segítheti Önt a gyógyulási időszakban.

A műtét után az új hajszálai és a fejbőre is érzékeny lesz. Körülbelül 2-3 hétbe telik, amíg a fejbőr teljesen begyógyul és az új szálak beágyazódnak. Ebben az időszakban az a legszerencsésebb, ha óvatosan kezeljük a beültetett területet. Orvosaink természetesen bármikor ellátják Önt tanácsaikkal, hogy megtudja mit tegyen és mit ne tegyen az adott hetekben.

Mivel a haj jellemzői és a hajhullás folyamata egyénenként eltérő lehet, így a legjobb hajbeültetés eredmény eléréséhez személyre szabott kezelésre van szükség.

Ha kérdése van a hajbeültetéssel kapcsolatban, vagy szeretne egy részletes kezelési tervet, kérjük keresse csapatunkat bizalommal!