Regis budapesti látogatása során kereste fel klinikánkat. 2017. január 9-én személyesen is ellátogatott hozzánk egy konzultációval egybekötött állapotfelmérésre.

Az ingyenes állapotfelmérést kezelőorvosaink egyike végzi. A 20-30 perces vizsgálat lehetőséget biztosít pácienseinknek, hogy megbeszéljék a kezeléssel kapcsolatos kérdéseiket, elvárásaikat egy szakemberrel, aki részletesen, lépésről-lépésre ismerteti az eljárást. A haj és a fejbőr állapotának alapos felmérése után orvosunk elkészíti a páciens egyedi igényeinek megfelelő kezelési tervet.

Csapatunk szakértelme és klinikánk felszereltsége gyorsan meggyőzte Regist – a konzultáció végén el is fogadta az általunk javasolt kezelési tervet és lefoglalta a kezelését márciusra.

Regis before surgery
A hajbeültetés előtt

Regis 2017. március 22-én esett át a hajbeültetésen. 

4000 hajszálat ütettünk át a FUE2 SafeSystem módszerrel, hogy korrigáljuk a hajvonalat és növeljük a sűrűséget a fejtető elülső részein.

Regis after surgery day
A műtéti nap végén

A hajbeültetés után némi pirosság és duzzanat teljesen természetes, azonban fontos, hogy a fejet nem szabad semmivel lefedni. 

Az első héten tilos a beültetett területet megérinteni vagy megmosni – ezért az 1 hetes kontrollképeken jól láthatjuk a pörköket:

Regis 1 week post-op
1 héttel a hajbeültetés után

A műtét nyomai szépen fokozatosan eltűnnek; általában ez 7-10 napot vesz igénybe, de a fejbőr érzékenysége ezt nagyban befolyásolja.

A beültetett hajszálak a kezelést követő 4. és 12. hét között kihullanak, mivel az átültetés újraindítja a természetes életciklusukat.

Ennek eredményeképp 3 hónappal a kezelés után a beültetett terület nagyjából úgy néz ki, mint a kezelés előtt:

Regis 3 months post-op
3 hónappal a kezelés után

A kezelés után nagyjából 4 hónappal az új hajszálak elkezdenek kibújni a beültetett területen, és a haj sűrűsége elkezd fokozatosan növekedni. 

6 hónappal a kezelés után az eredmény még korántsem végleges.
Azonban ilyenkor általában már elegendő hajszál látható ahhoz, hogy a kezelés előtti állapothoz képest már látványos legyen a változás:

Regis 6 months post-op
6 hónappal a műtét után

A beültetett hajak a kezelés után 12-18. hónapra nőnek ki teljes számban. A megfelelő utókezelés mellett a FUE2 SafeSystem technika kimagasló, akár 90-95%-os sikerarányt biztosít.

1 évvel a kezelés után az utolsó kontrollvizsgálaton Regist mosolyogva, természetes hatású hajvonallal láttuk viszont:

Regis 1 year post-op
1 évvel a hajbeültetés után

 

Látványos a változás, nem igaz?

Ha bármilyen kérdése lenne a hajbeültetéssel kapcsolatban, keressen minket bátran a +36 30 658 86 23-as telefonszámon, vagy jelentkezzen be állapotfelmérésre:

Árajánlatot szeretnék!