Klinikánk bemutatása

A HairPalace klinika Budapest egyik legszebb részén, közvetlenül a Duna parton található. Magyarországon elsőként klinikánk alkalmazta a FUE2 SafeSystem technikát.

Műtőink egyedülálló felszereltségűek. Ez segíti orvosainkat  – és Önt – a legjobb eredmény elérésében.

NAP_3286

Klinikánk 2008-ban nyitotta meg kapuit, és a legmodernebb technológia mellett magas minőségű belső dizájnnal felszerelt.

Csapatunk minden tagja teljes körű, speciális képzettséggel rendelkezik és szakértői a hajbeültető műtéteknek.

NAP_3318

Kiemelkedő szakértelmünk miatt választanak minket hajhullástól szenvedő páciensek százai nemcsak Magyarországról, de külföldről is, többek között az Egyesült Királyságból, Franciaországból, és Németországból.

Büszkék vagyunk arra, hogy pácienseink többsége ajánlás útján talál meg minket.

Gondoskodunk a kényelméről a kezelés során

Kezelőinket felkészítettük arra, hogy Önnek a műtét közben lehetősége legyen zenét hallgatni, filmet nézni vagy éppen a Wifi hálózatunkat használni.

A kezelés egészét helyi érzéstelenítésben végezzük. Ennek köszönhetően a pácienseknek sokszor fel sem tűnik, hogy megkezdtük a műtétet.

A kezelés közben Ön is nyomon követheti, hogy épp mi történik a hajakkal és akár aktívan részt is vehet a műtétben. Megtekintheti, vagy meg is számolhatja a kivett graftokat, és kérésére folyamatosan tájékoztatjuk a műtét haladásáról.

Töltse ki a regisztrációs űrlapot még ma, hogy kollégáink mihamarabb segíthessenek Önnek!