Miért a HairPalace?

Miért a HairPalace a legjobb választás?

 • Személyes állapotfelmérés

  Lehetősége van találkozni kollégáinkkal egy személyes vizsgálat keretében. Szakértőnk felméri a haj és a fejbőr állapotát, koordinátorunk pedig tájékoztatást ad a kezelés minden részletéről és minden kérdésére választ ad.

 • Személyre szabott kezelési terv

  Specialistánk személyre szabott kezelési tervet készít Önnek. Figyelembe vesznek minden szempontot mely hatással van a végeredményre, hogy a olyan megoldást kínálhassanak, mely az Ön esetében a legmegfelelőbb.

 • A piacvezető technikát alkalmazzuk

  Klinikánk a FUE2 SafeSystem technikát használja, mely a jelenleg elérhető legmodernebb hajbeültető módszer. Az eljárás fájdalommentes, és nem hagy látható heget a fejbőrön. A beavatkozás során helyi érzéstelenítést alkalmazunk, és a gyógyulási idő mindössze 1 hét. Az eredmény természetes, és senki nem tudja megmondani, hogy hajbeültetése volt!

  FUE Safe, the latest hair transplant method.

 • Garancia a hajbeültetésre

  Garantáljuk hogy a beültetett hajak legalább 80%-a kinő a kezelést követő 12-15 hónapban. Ellenkező esetben a hiányzó hajmennyiséget ingyen pótoljuk!

 • Kontrollvizsgálatok

  A műtét után nyomon követjük a gyógyulási folyamatot. Klinikánkon lehetőség van személyes vizsgálatokra, melyek során specialistáink megvizsgálják a hajakat és a fejbőrt, és megválaszolják a felmerülő kérdéseket.