Derek először 2018 januárjában, telefonon kereste fel klinikánkat.

Elmondta, hogy kopaszodásra rendkívül megnehezíti az életét, majd fotókat küldött a számára problémásnak ítélt területről.

Szakértőink megállapították, hogy fejteteje néhány szál kivételével szinte teljesen kikopott.

Személyes találkozót javasoltunk, amelyre Manchesterben került sor. Egy speciális mikroszkóp segítségével vizsgáltuk meg hajainak és fejbőrének minőségét, valamint donor területének haj-graft arányát. Ez alapján egy részletes, a pácienseink igényeire szabott kezelési tervet tudtunk létrehozni.

Kopaszodó fejtető hajbeültetés előtt
A jelentősen kikopott fejtető

Célunk elsődlegesen az volt, hogy kopasz területének legfeltűnőbb, front részét fedjük be. Ehhez nagyjából 5000 hajszálra volt szükségünk. Páciensünk tetszését rendkívül elnyerte a tervezet, ezért le is foglalta a műtét időpontját.

Derek végül három hajbeültetésen is részt vett klinikánkon.

Összesen 14.758 hajszál átültetésével búcsút mondott a kopaszságnak és visszanyerte hajának fiatalos dússágát.

Derek FUE2 típusú hajbeültetései

Csapatunk a FUE2 Safe System technikát alkalmazza, mely a jelenlegi legmodernebb és leghatékonyabb hajbeültetési módszer.

A műtét során egyesével ültetjük át a hajszálakat a tarkó feletti donorrészről a kezelni kívánt területre. Mikroszkopikus tűkkel, a bőr felső rétegeiben dolgozunk, így ellenben más hajbeültetési módokkal, a FUE2 nem hagy hegeket maga után. Pácienseinket mindig helyi érzéstelenítésben részesítjük, hogy a kezelés a legapróbb kellemetlenségek nélkül teljen el.

Derek első hajbeültetésére 2018. április 11-én került sor. Összesen 5527 hajszálat ültettünk át hajának homloka feletti, front részére.

Derek hajbeültető műtétje
Páciensünk közvetlenül az első műtét után

Derek jól bírta a beavatkozást, a műtét vidám hangulatban telt. Örült, hogy a kezelés előtti napokban Budapest felfedezésére is lehetősége nyílt. Ekkor járt másodjára fővárosunkban, mely egyből a szívébe lopta magát.

Több hajbeültetés esetén fontos, hogy a műtétek között több hónap is elteljen. Erre azért van szükség, hogy a beültetett hajaknak és a fejbőrnek elég időt adjunk a gyógyulásra és az utógondozásra.

Hogy a vertex részét, azaz fejtetejét is dúsítani tudjuk, kitűztük a második kezelés időpontját is, mely 2018. december 12-re esett. Ez alkalommal 5201 hajszálat ültettünk át.

Páciensünk a feleségével érkezett a műtétre, melyet ismét jól bírt, tulajdonképpen végigaludta azt.

Derek 2019. november 9-én látogatott el hozzánk harmadjára. Ekkor már jól láthatóvá váltak beültetett hajai, de fejtetejének hátsó zónáját tovább szerette volna dúsítani. Ekkor 4030 hajszálat nyertünk ki donor területéről és ültettünk át a kívánt zónába.

Az utógondozásról

A kezelések utáni időszakban pácienseinknek nagy figyelmet kell fordítaniuk a beültetett terület megfelelő gondozására.

Közvetlenül a műtét után elkezdhetik alkalmazni a steril fiziológiás sóoldatot, mely elősegíti a gyógyulást.

Az első héten különösen ügyelniük kell arra, hogy ne tegyék ki fejbőrüket semmilyen fizikai vagy környezeti hatásnak. A fejbőr ekkor még a természetes, pörkös állapotában lehet, mely ezután kezd el nyomtalanul eltűnni.

Pörkös fejbőr a hajbeültetés után 1 héttel
Pörkös fejbőr az első hét után

Nagyjából egy hónap után pácienseink visszatérhetnek mindennapi hajápolási szokásaikhoz. Ebben az időszakban a beültetett hajszálak kihullanak, de ez egy természetes folyamat része. Ekkor a hajhagymák pihenő fázisba lépnek, hogy a 3-4. hónap környékén ismét növekedésnek induljanak.

Az eredmények

Az eredmény a 12-15. hónaptól válik a legláthatóbbá.

Ilyenkor felkeressük pácienseinket, hogy beszámolhassanak tapasztalataikról. Fotókat kérünk a beültetett területről, hogy orvosainkkal közösen elemezzük a végeredményt.

Derek hajai minden kezelése után hibátlanul kinőttek, ezzel kopasz fejtetejét természetes frizurára cserélhette.

Páciensünk rendkívül elégedett volt a végeredménnyel. Állítása szerint csak azt bánja, nem kereste meg korábban klinikánkat.

Tekintse meg Ön is Derek hajának gyökeres változását!

Derek hajbeültetése előtte és utána
Derek fejteteje, mielőtt ellátogatott klinikánkra, majd az első, második és harmadik hajbeültetését követően
Derek szembetűnő változása
Derek szembetűnő változása

„Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Lehet, hogy olcsóbb ajánlat is elérhető olyan országokban, mint Törökország és Egyiptom, de én egy olyan klinikát kerestem, ami a legjobb minőséget képviseli. És a HairPalace-nál megtaláltam ezt. Rászolgált jó hírnevére!”

Érdekli Önt a hajbeültetés?

Tegye meg az első lépést a dús haj irányába!

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra még ma!