Patrik hajhullása 35 éves korában kezdődött.

Ilyen fiatalon még nem állt készen a kopaszodásra: látva, hogy mennyit fejlődött a technológia és hogy milyen meggyőző eredményeket lehet elérni, a hajhelyreállító műtét mellett döntött.

Az első hajbeültetése 2012-ben volt, nagyjából 2000 hajszálat ültettek át a FUT technika segítségével.

A FUT (vagy strip) technikával végzett hajbeültetésnél a fej hátsó részén található donorterületből kivágnak egy darabot.

Az így kinyer stripet kisebb darabokra vágják a hajak kinyeréséhez, majd beültetik őket a kezelendő területre.

A FUT kezelés után hosszú, lineáris heg marad a donor területen, melynek gyógyulási ideje nagyjából 14 nap.

A kezelés után a hajhullása azonban tovább folytatódott, így néhány évvel később szerette volna újra növelni a sűrűséget a hajvonalnál.

Patrik 2016. március 9-én vett részt személyes konzultációnkon. Orvosunk alaposan felmérte haja és fejbőre jelenlegi állapotát és átbeszélte vele a pontos elképzeléseit:

Pascal hajbeültetés előtti konzultációnkon
Kezelés előtt

Az optimális eredmény elérése érdekében, orvosunk 6000 hajszál beültetését javasolta a FUE2 SafeSystem technika segítségével.

A FUE2-vel a hajakat egyesével ültetjük át, így a kezélés után nem marad hosszú, látható heg, és a gyógyulási idő is 5-7 napra rövidül.

Pascal kezelését 2016. augusztus 24-25-én végeztük el. Összesen 6316 hajszálat ültettünk át, hogy megfelelő sűrűségű, határozott hajvonalat építsünk ki:

Pascal a FUE2 hajbeültetést követő napon
Kezelési napot követően

A kezelés utáni folyamat

Bár a fejbőr pár nap alatt gyógyul a FUE2 hajbeültetés után, az új hajszálak növekedéséhez ennél jóval több időre van szükség.

Végigkövetjük a teljes folyamatot és a kontroll vizsgálatokat tartunk a főbb

Az első kontrollra 7 nappal a kezelés után kerül sor. Patrik esetében az orvos mindent rendben talált: néhány pörk és egy kis pirosság még észlelhető volt, azonban a beültetett hajszálak a helyükön voltak. Emellett pedig sem gyulladásnak, sem egyéb rendellenességnek nem volt nyoma:

Pascal 1 héttel a FUE2 hajbeültetés után
1 héttel kezelés után

A következő kontrollra 3 hét után kerül sor.

A kontrollképek alapján a gyógyulási folyamat megfelelően folytatódott. A pörkök alaposan le lettek áztatva, és a beültetett hajszálak szemmel láthatóan növekedtek, mely jelzi, hogy a beültetett hajak beágyazódtak:

Pascal 3 héttel a FUE2 típusú hajbeültető műtét után
3 héttel kezelés után

A 3. hét után a beültetett hajszálak elkezdenek fokozatosan kihullani, ahogy a hajhagymák sorra belépnek a nyugalmi fázisba.

Ezért a legtöbb esetben a 3 hónapos kontrollnál a beültetett terület szinte pont úgy néz ki, mint a beültetés előtt.

A beültetett területen körülbelül a 4. hónaptól kezdődik a változás, ahogy egyre több és több új hajszál indul növekedésnek.

Mindenkinél eltérő a folyamat sebessége, de 6 hónappal a kezelés után már látható a változás, néhány páciens már egészen jó fedést tapasztal:

Pascal 6 hónapos hajbeültetés eredmény
6 hónappal a kezelés után

A beültetés végeredménye a kezelés után 12 hónappal látható leghamarabb.

Pascal esetében is természetes hatású, nagy sűrűséget értünk el az első zónában:

Pascal 1 éves FUE2 eredmény
1 évvel a kezelés után

„Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, visszanyertem az eredeti hajam.”

Szeretne Ön is tartós megoldást találni?

Kérjen kezelési tervet!

Amennyiben bármilyen kérdése lenne vagy időpontot szeretne egyeztetni, forduljon kollégáinkhoz bizalommal a +36 30 658 86 23-as telefonszámon vagy az info@hairpalace.hu címen!