1. Csuti
  2. Vásáry André
  3. Hollik István
  4. Szebeni István
  5. Árpa Attila
  6. Csenki Attila
  7. Müller Attila
  8. Gulácsi Péter
  9. Jolly
  10. Győrfi Pál
  11. Gáspár Laci
  12. Puskás Peti

A hajátültetés népszerű megoldás azok számára, akik javítani szeretnék hajuk sűrűségét és minőségét.

Bár sokan feltételezhetik, hogy a hajátültetést csak vagyonosak engedhetik meg maguknak, ma már szinte minden férfi számára elérhető áron kaphatóak ezek a kezelések.

A technológia fejlődésével egyre észrevehetetlenebb és jobb eredményeket lehet elérni a különböző technikákkal.

Ezért nem meglepő, hogy számos híresség döntött a hajátültetés mellett, hogy extra magabiztosságot kölcsönözzön magának.

Ebben a cikkben minden ismert magyarországi celeb hajbeültetéséről beszámolunk, fotókkal illusztrálva a lenyűgöző eredményeiket.

Csuti hajbeültetés

Csuti, polgári nevén Szabó András hosszasan bajlódott ritukló hajával a genetikailag örökölt férfias típusú hajhullásának köszönhetően.

A sztár akkor vette észre magas homlokát és hevesen ritkuló haját mikor megpillantotta magát a képernyőn.

Csuti hajbeültetés előtt sokat gondolkodott, és csak több hónapos rágódás után jutott arra döntésre, hogy saját kezébe veszi az irányítást és elmegy egy hajbeültető klinikára.

A beavatkozás során 1959 graftot ültettek be Csuti frontális régiójába, mely 4827 hajszálat jelent. Ennek köszönhetően a sztár ma magabiztosabb mint valaha, és a kezelés segítségével éveket fiatalodott.

Vásáry André hajbeültetés

Vásáry André a Csillag Születik 2009-es évadában robbant be a köztudatba. A férfi szoprán énekes azóta sikeres karriert futott be itthon és külföldön is.

Sajnos már 2009-ben tisztán látszott, hogy az énekes kiterjedt hajhullástól szenved, aminek köszönhetően szinte teljesen kopasszá vált.

Ám a műsor utáni siker hatására ő is egyre nagyobb nyomást érzett, hogy a lehető legtökéletesebbé váljon a megjelenése.

André már 2010-ben nyíltan vállalta, hogy nem kíván ölbe tett kézzel ülni és hagyni hogy az összes haját elveszítse. Viszont ezen kijelentése és a tényleges operáció között több év telt el.

Először egy 2020-as Reggeli adásban láthattunk Vásáry André hajbeültetés utáni eredményeit amelyek még a műsorvezetőt is megdöbbentették.

A hajbeültetés Vásáry André életében is nagy változásokat hozott, és az énekes végre teljes magabiztossággal állhat színpadra bármekorra közönség előtt.

Hollik István hajbeültetés

A KDNP-s képviselő, Hollik István már 2015-ös parlamenti debütálásakor is szinte teljesen kopasz volt. Mindez valószínűleg egy hosszas hajhullási folyamat utolsó állomása volt.

A képviselő kopaszodása megegyezik a férfias típusú hajhullásnál tapasztalt mintázatokkal, így szerencsére egy hajbeültetéssel könnyedén vissza lehetett állítani a hajvonala eredeti állapotát.

Ugyan Hollik István nem kívánta kommentálni a csodálatos átalakulását, a képek magukért beszélnek.

Szebeni István hajbeültetés

Szebeni István munkahelyi nyomásra döntött úgy, hogy belevág a hajbeültetésbe. Mindez érthető, hiszen ha nap mint nap több mint két millió ember tekinetete szegeződik az emberre, akkor érdemes minden szempontból a legjobb oldalunkat mutatni.

A beavatkozás 2010 környékén történt, melynek köszönhetően az Aktív volt műsorvezetője szinte teljes hajkoronáját visszanyerte.

Azt ugyan nem tudni, hogy Szebeni Istvánnak pontosan hány hajszálra volt szüksége, de feltételezhető hogy a szám közelített az 5000 hajhoz.

Árpa Attila hajbeültetés

A színész Árpa Attila szintén hosszas harcot folytatott a férfias típúsú hajhullással, melynek következtében jelentős mennyiségű hajat veszített.

Ahogy a színész is fogalmazott:  „A hivatásom megköveteli, hogy mindig tökéletes formában legyek.”

Saját bevállasa szerint a műtétre nem a hiúsága miatt kerített sort, csak szimplán próbálta életben tartani a karrierjét miután az ügynöke is jelezte, hogy feltűnő mennyiségű hajat vesztett.

A színész azzal zárta értékelését, hogy a beavatkozás „Abszolút fájdalommentes, mindenkinek csak javasolni tudom.”

Csenki Attila hajbeültetés

Csenki Attila humorista már egészen fiatalon elkezdett kopaszodni. A visszahúzódó hajvonala oly mértékben volt előrehaladott, hogy már csak egy apró V-alakú hajpamacs látszott a feje tetején.

Ritka haja sok fejfájást hozott a mindennapi életben, melynek hatására úgy döntött, hogy ideje lépni mielőtt teljesen kopasszá válik.

Csenki Attila hajbeültetése 5000 hajszálat vett igénybe melyek segítségével sikeresen dúsították ritkuló hajvonalát.

A műtét után láthatóan erősebb és markánsabb a hajsűrűsége, mely rengeteg extra önbizalmat kölcsönöz neki előadásai során.

Müller Attila hajbeültetés

müller attila hajbeültetés előtt és után

Müller Attila az RTL műsorvezetőjeként lett ismert, ám a hírnév sajnos számára sem nyújtott védelmet a férfias típusú hajhullás ellen.

„Sajnos engem is utolért a hajritkulás. De találtam erre a problémára megoldást!”

Szerencsére nem volt olyan előrehaladott az állapota mint sok másik sztárnak a listánkon, ám hajhullása épp eléggé zavarta mindennapi életét ahhoz, hogy kés alá feküdjön.

Egy kisebb műtét segítségével szinte teljesen sikerült visszaállítani a hajvonalát, és a műtét után haja dúsabb mint valaha.

Gulácsi Péter hajbeültetés

gulacsi peter hajbeultetes

Gulácsi Péter, a magyar válogatott és a Lipcse kapusa is találkozott a hajhullás problémájával. Péter 2019-ben döntött úgy, hogy egy hajbeültetés a legjobb megoldás a problémára.

Esetében kiterjedt hajhullásról beszélhetünk, mely több éves ritkulás eredménye. Szerencsére még időben cselekedett, így könnyedén visszanyerhette hajszálait melyek újra régi pompájukban tündökölnek.

„Nem akarok ebből titkot csinálni. Tavaly nyáron hajbeültetésem volt. Régóta zavart a kopaszodásom és változtatni akartam.

Most már egyértelműen látható az eredménye. Diána beszélt rá azzal, hogy jobban fogom érezni magam tőle. És így is lett”

Gulácsi Péter hajbeültetése szemmel láthatóan sikeres volt és az eredmény éveket fiatalított a hálóőr megjelenésén.

Jolly hajbeültetés

A mulatós koronázatlan királya, „Jolly” is szenvedett a hajhullástól, mely mély nyomokat hagyott az önbizalmán.

A sztár úgy fogalmazott „Naponta többször megvizsgáltam a hajam. Sajnos bekövetkezett, amitől féltem, s hajammal együtt kezdett elmenni az önbizalmam”.

Érthető okokból Jolly úgy érezte lépnie kell, nem csak a karrierje, de a saját életminősége érdekében is.

Egy szimpla egy napos műtét segítségével hamar helyreállt Jolly hajkoronája, és így ma már ugyanazzal a kiállással léphet színpadra mint karrierje legelején.

Győrfi Pál hajbeültetés

Győrfi Pál hajhullása éveken keresztül nyomon követhető volt a TV nézők számára. Az OMSZ szóvivőjeként bárki láthatta, ahogy hónapról hónapra kevesebb haj maradt Győrfi Pál fején.

„Engem nem zavart különösebben a kopaszságom, de a képernyőn már problémát jelentett. A televíziós kollégák rendszeresen szóltak, hogy nagyon csillog a tar fejem.”

Kollégái unszolására 2011 környékén döntött úgy, hogy lépéseket tesz a probléma megoldására, és egy budapesti klinikán sikeresen növelte hajsűrűségét.

A beavatkozás után sokkal fiatalosabban és magabiztosabban állhatott a TV nézők elé. A műtét láthatóan sikeres volt, még annak ellenére is, hogy az orvosok csak limitált donor területből tudtak dolgozni.

Gáspár Laci hajbeültetés

Géspár Laci énekes 2023 környékén adta fejét hajbeültetésre, mely során 3000 hajszálat ültettek be a frontális terület sűrítése érdekében.

Törökország helyett ő is egy budapesti klinikát válaszott a kezelés helyszínéül.

Az ő esetében nem beszélhetünk kiterjedt hajhullásról hiszen a háromszögei csak minimális mértékben húzodtak hátra. Viszont a hajsűrűség tekintetében már látható miért döntött a sebészeti kezelés mellett.

A fej tetején nagyon elszórtan jelentkezett csak hajnövekedés viszont a műtét szemmel láthatólag megoldotta ezt a problémat.

Gáspár Laci hajbeültetése sikeres volt és a sztár vélhetően elégedett az eredménnyel.

Puskás Peti hajbeültetés

Puskás Peti hajbeültetése nem biztos, hogy ténylegesen megtörtént. Az énekest és X faktor zsűritagot ugyan érintette egy minimális hajvonal hátrahúzódás, ám ez semmiképp sem nevezhető szignifikánsnak.

A két fotó alapján látható változás a hajvonalnál. Azonban azt szinte lehetetlen megmondani, hogy ez egy kisebb hajbeültetés vagy valamilyen gyógyszeres kezelés lehetett.

Ami biztos hogy Puskás Peti haja ma tökéletesen dús és a sztár ugyanolyan magabiztosnak tűnik.

Még több celeb hajbeültetés

Néhány a leghíresebb hajátültetett páciensek közül: